Af Lammefjordens Grøntsagslaug
Syltede løg med rygeost og karse
Syltede løg med rygeost og karse er et lækkert mellemmåltid.
Kategori: Mellemmåltid
Ingredienser
1,5 kg små løg (perleløg, skalotteløg, rødløg etc.)
1 l eddike
1 l vand
1 kg sukker
10 peberkorn
3 laurbærblade
1 hvidløg
2 stjerneanis
5 kardemomme
Rygeost
Karse
Tilberedning
Pil skallen forsigtigt af løgene. Lad roden og toppen sidde på, ellers går løget fra hinanden under syltningen. Hæld alle ingredienserne i en gryde. Kog meget langsomt op. Lad det simre i et par minutter. Tag gryden fra varmen og lad lagen køle.
Skær de kolde løg i mindre stykker. Fordel rygeost og karse over løgene i rigelige mængder.
Værs'go og velbekomme!