Af Lammefjordens Grøntsagslaug

Syltede løg med rygeost og karse

Syltede løg med rygeost og karse er en lækkerbisken...

Syltede løg med rygeost og karse

Af Lammefjordens Grøntsagslaug

Syltede løg med rygeost og karse

Syltede løg med rygeost og karse er et lækkert mellemmåltid.

Kategori: Mellemmåltid

Ingredienser

1,5 kg små løg (perleløg, skalotteløg, rødløg etc.)
1 l eddike
1 l vand
1 kg sukker
10 peberkorn
3 laurbærblade
1 hvidløg
2 stjerneanis
5 kardemomme
Rygeost
Karse

Tilberedning

Pil skallen forsigtigt af løgene. Lad roden og toppen sidde på, ellers går løget fra hinanden under syltningen. Hæld alle ingredienserne i en gryde. Kog meget langsomt op. Lad det simre i et par minutter. Tag gryden fra varmen og lad lagen køle.

Skær de kolde løg i mindre stykker. Fordel rygeost og karse over løgene i rigelige mængder.

Værs'go og velbekomme!

Produkter fra Lammefjorden