Kartoffelkage

Kartoffelkage

Bedømmelse (11)

 
 
 
 
 
 
 
 

Ingredienser

  • 250 g Margarine
  • 250 g Sukker
  • 4 stk Æg
  • 350 g Mel
  • 75 g6 spsk Kakao
  • 3 tsk Vaniljesukker
  • 3 tsk Bagepulver
  • 1 3/4 dl Kærnemælk
  • 150 g  Rå revet Lammedfjords kartofler

Blødgør margarine, og rør den sukkeret i. Tilsæt æg, lidt efter lidt.

Mel, vaniljesukker, kakao og bagepulver røres i sammen med kærnemælk.

Tilsæt lammefjordskartoflerne og rør igen.

Kommes i bradepande, som er beklædt med bagepapir.

Bages ved 200 grader alm. ovn / 170 grader varmluftsovn i ca. 35 min.

Kagen kan overtrækkes med chokolade