Selleri i sennepslage

Selleri i sennepslage

Bedømmelse (5)

 
 
 
 
 
 
 
 

Ingredienser

  • 1 knoldselleri
  • 1/2 liter hvidvin
  • 100 g sukker
  • 1 håndfuld sennepsfrø
  • 2 spsk. grov sennep
  • 1 tsk. sennepspulver
  • 1 dl creme fraiche, 38%
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Skræl sellerien nænsomt. Skær den i små stykker på størrelse med spidsen af din lillefinger. Kom stykkerne i en gryde med vin, sennepsfrø og sukker. Kog det op, sluk og lad det trække i 5 min. Der skal stadig være er bid i sellerien.

Si lagen fra. Lad tern og frø få stuetemperatur. Vend resten af ingredienserne i og smag til med salt og peber.

Gem lagen til næste gang. Alle rodfrugter kan bruges - ikke kun selleri..

Kategorier

Selleri