Gulerodsmarmelade med mandelsplitter

Gulerodsmarmelade med mandelsplitter

Bedømmelse ()

 
 
 
 
 
 
 
 

Ingredienser

  • 1/2 kg Gulerødder
  • 2 stk. citroner, saft og skal
  • 300 gr. sukker
  • 3 spsk. mandelsplitter
  • - lidt muskatnød, revet eller pulver
  • - evt. konserveringsmiddel

Fremgangsmåde

Skræl gulerødderne og skær dem i skiver, kog dem møre i vand. Hæld vandet fra og blend gulerødderne.

Kom sukker i de blendede gulerødder og kog i ca. 10 min. til marmeladen tykner.

Lad den køle lidt af inden citronskal og citronsaft kommes i. Tilsæt lidt muskatnød, mandelsplitter og evt. konserveringsmiddel.

Hæld marmeladen på skoldede glas og sæt låg på.

Kategorier

Gulerødder