Af Lammefjorden

Gulerodsmarmelade med mandelsplitter

Gulerodsmarmelade med mandelsplitter

Af Lammefjorden

Gulerodsmarmelade med mandelsplitter

Frisk marmelade med mandelsplitter

Kategori: Morgenmad

Køkken: Nordisk

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 60 minutter

Ingredienser

1/2 kg Gulerødder
2 stk. citroner, saft og skal
300 gr. sukker
3 spsk. mandelsplitter
- lidt muskatnød, revet eller pulver
- evt. konserveringsmiddel

Tilberedning

Skræl gulerødderne og skær dem i skiver, kog dem møre i vand. Hæld vandet fra og blend gulerødderne.

Kom sukker i de blendede gulerødder og kog i ca. 10 min. til marmeladen tykner.

Lad den køle lidt af inden citronskal og citronsaft kommes i. Tilsæt lidt muskatnød, mandelsplitter og evt. konserveringsmiddel.

Hæld marmeladen på skoldede glas og sæt låg på.

Produkter fra Lammefjorden