Af Lammefjordens Grøntsagslaug

Stuvet kålrabi

Stuvet kålrabi

Stuvet kålrabi

Køkken: Nordisk

Ingredienser

1 Lammefjordskålrabi
4 skalotteløg
3 fed hvidløg
2 dl piskefløde
Et godt greb kruspersille
3 spsk. olivenolie
Salt og peber

Tilberedning

Snit skalotteløgene fint. Skær kålrabi i grove tern. I olien sauteres først løgene ganske roligt og så lidt efter kålrabi.

Efter ca. 3 min hældes fløden på og hvidløg presses i. Kog under låg i 3 min.

Tag låget af gryden og kog fløden ned i ca. 5 min. Smag til med rigeligt salt og peber.

Smag på kålrabien undervejs. Hvis den bliver for hurtig færdig, tages den op og fløden koger ned alene. Husk, der skal altid være bid tilbage i grøntsager!

Produkter fra Lammefjorden