Spansk kartoffelsalat med chorizo
Køkken: Middelhavet
Ingredienser
1 kg Lammefjordskartofler
200 gr chorizo
2 store løg
2-3 Røde snackpeberfrugter
4 Tomater
4 spsk Rødvinsedike
1/2 tsk paprika
- Salt
- peber
2 fed hvidløg
1 bakke eller pose (100 gr) rucola
Tilberedning
Skær kartoflerne i tern, ca. 1½ x 1½ cm.
Kog dem i 10 min. og hæld vandet fra. Skær chorizoen i tern og svits i en stor gryde uden fedtstof.
Skær løg og snackpeberfrugter i tynde skiver og svits dem sammen med chorizoen i 5 min. og rør ofte.
Tilsæt kartoflerne og svits dem sammen med chorizo og grøntsager i 5 min.
Skær tomaterne i tykke både og hak hvidløget fint, og bland med kartofler.
Smag til med paprika, vineddike, salt og peber. Skyl rucolaen og hak den groft, og vend den i kartoffelsalaten lige inden servering.