Af Jan Friis-Mikkelsen

Gulerodsmousse med esdragon

Frokostret eller garniture (4 stk. á 100 g)

Gulerodsmousse med esdragon

Gulerodsmousse med esdragon

Kategori: Frokost

Ingredienser

200 g Lammefjordsgulerødder
1 spsk smør
1 gren esdragon
salt og peber
1-2 æg
1 dl. mælk eller fløde eller vand
1/4 squash

Tilberedning

Skræl gulerødderne og skær dem fint ud. Damp dem møre i en gryde med smør og lidt vand. Smag til med salt, peber og esdragon.

Blendes med æg og fløde (+ evt. salt og peber).

Skær squashen i skiver, kom en skive i bunden af hver cocotte, hæld moussen over og bag i ca. 20 minutter ved 160 grader.

Vendes ud og serveres med brød, enten som tilbehør eller som selvstændig frokostret.

Produkter fra Lammefjorden