Bouillon kartofler med squash og tomater
Ingredienser
1 kg Lammefjordskartofler
4 rødløg
1 squash
500 g tomater
3 fed hvidløg
- Salt
- Friskkværnet peber
ca.7 dl grøntsagsbouillon
1 bundt persille
1/2 tsk chiliflager
1-2 spsk citron- eller limesaft
Tilberedning
Skær kartofler, løg, tomater og squash i skiver i ca. 3 mm tykkelse.
Hakhvidløget fint. Bland kartofler, squash, løg, tomater, hvidløg, salt og peber i en stor dyb pande. Hæld bouillon ved, så kartoflerne næsten er dækket.
Kog op og skru ned til lav varme og lad kartoflerne simre med låget på sned i 15-20 min. Prik i kartoflerne med en lille spids kniv og mærk om de er møre. Kog evt. lidt mere, hvis de stadig er hårde.
Drys kartoflerne med hakket persille og chilliflager og dryp med 1-2 spsk citron- eller limesaft lige inden servering.