Af Alletiders Kogebog

Rødebedecarpaccio

Rødbedecarpaccio

Af Alletiders Kogebog

Rødbedecarpaccio

Kategori: Forret

4

Ingredienser

200 g rødbeder, rå
Salt
Peber
1 spsk. olivenolie
175 g røgeost
Trøffel, frisk
Dild, frisk

Tilberedning

Rødbederne skrælles og skærs supertynd ½mm, det gøres nemmest på et mandolinjern er nærmest umulig med en kniv.

Krydres med salt og peber, vendes med olivenolie, trækker 10 minutter og lægges i en sigte og drypper af.

Rødbedeskiverne lægges på en tallerken, så de ligger lidt ind over hinanden Små æg formes af rygeosten med en lille ske og lægges på rødbederne. Trøffel rives over og der pyntes med dild.

Kan trøffel ikke skaffes, kan der evt. bruges trøffelolie i stedet for olivenolie.

Produkter fra Lammefjorden