Af Alletiders Kogebog

Rødbedebøf

Af Alletiders Kogebog

Kategori: Hovedret

4

Ingredienser

1.000 g rødbede, rå
Hvedemel
Salt
Peber
100 g margarine

Pynt:
600 g løg

Sauce:
1 tsk. hvedemel
3 dl kogevand fra kartoflerne
2 tsk. paprika
Kulør

1.000 g kartofler

Tilberedning

Rødbederne skrælles og skæres i skiver, vendes i melet og drysses med salt og peber. Brunes i margarine 5-6 min. på hver side.
Tag de færdigstegte rødbeder af panden.

Skær løgene i skiver og brun dem i den overskydende margarine på panden.

Tilbehør:
De varme rødbedebøffer serveres med det samme til de kogte kartofler og saucen.

Sauce:
Der drysses lidt mel på panden som så koges af med kartoffelvandet, smages til med paprika og kan farves med kulør.

Pynt:
Ved serveringen pyntes rødbedebøfferne med de blødstegte løg.

Server med kogte kartofler, og sauce serveres til.

Produkter fra Lammefjorden